Montagewerk al sinds 1990

Onze diensten

Wij zijn uw “afdeling Montage”!

Wij zijn een montagebedrijf voor het plaatsen van alle merken LED en gewone verlichting en in het bezit van de benodigde certificaten. Ook leveren wij LED verlichting voor uw bedrijf.
Wij werken vaak voor de installateur maar kunnen ook als extra hulp voor de installateur ingezet worden. Hoe mooi is dat, als je net een paar handen tekort komt.
Beschikbaar voor zakelijke klanten, VVE’s en gebouwenbeheerders.

Wilt u LED in uw woning, zorgcentra, winkel of showroom, industriële ruimte, magazijn, bedrijfshal, horeca of monument dan moet u bij de “afdeling Ombouw” zijn. Wij plaatsen het vakkundig voor u. Zodat u daar geen zorgen over heeft.

Ombouwen

We vervangen het oude armatuur voor een nieuw LED paneel. Hiermee heeft u  een behoorlijke winst in lichtopbrengst en energiebesparing. Vervangen van de oude TL balk naar het energie besparende LED.

Dit is maximale haalbare verlichtings-besparing. Als u nog meer wilt besparen adviseren wij om het licht uit te doen! Een veilige oplossing!

Nieuw plaatsen

In de veel gevallen is het voordeliger om een compleet nieuw armatuur te plaatsen. Dit kan het geval zijn als de armatuur ouder is of schoongemaakt moet worden. Dit kan uw installateur voor u beoordelen.

De nieuwe armaturen hebben vaak meer opties: zoals dimmen, andere kleur e.d. Verder heeft het vaak een modernere uitstraling.

Lamp vervangen

Wilt u het armatuur behouden, maar is hij toch kapot, dan plaatsen we een nieuwe lamp.

Afval nemen we mee!

Nieuwe led lampen zitten goed verpakt. Daar komt veel karton en plastic afval vanaf. Samen met de oude armatuur zorgen we dat de materialen goed worden gerecycled. Metaal, papier, plastic en chemisch afval. Een beter milieu begint bij jezelf.

De oude TL buizen worden ingeleverd bij:

Werken schoon en netjes!

Als we een andere lamp monteren doen we dit spanningsloos. Daardoor kunnen we ook de omgebouwde bak schoonmaken zodat u weer de hoogste lichtopbrengst krijgt.

We ruimen het afval achter ons op!

Ruim 25 jaar werken we bij particulieren en bedrijven in de levering en montage van sfeer. We werken met de meest nieuwe apparatuur en zorgen dat uw lamp stevig aan het plafond of aan de muur bevestigd wordt.

Om het afval hoeft u zich ook geen zorgen te maken, dat nemen we mee!

Wij zijn uw afdeling Montage, uw eigen afdeling die de energiebesparende verlichting levert bij u thuis of op de zaak.

Waarom de afdeling Montage?

Wij verkopen geen led verlichting

Wij plaatsen al uw merken Led verlichting!

We zijn in de verkoop geen concurrent van u. Of u nu high end verlichting laat plaatsen of iets van een goedkope kwaliteit. De montage zal vergelijkbaar zijn.

Gecertificeerd!

Wij beschikken over een NEN 4130 certificaat.

Hiermee garanderen wij veilig en bedachtzaam met elektriciteit om te gaan.

Interessante prijzen

Betaal wat je afneemt. Niemand in dienst en toch vakkundig je verlichting laten installeren. Vraag om een offerte of bel +31(0) 655 927274

Prijzen/ tarieven

Wanneer u gebruik wilt maken van onze montageservice wilt u weten wat de prijs is. Tuurlijk. Graag komen we bij u aan om een offerte te maken. Het is voor ons niet te doen om hier een prijs voor het ophangen van lampen neer te zetten. Er zijn teveel verschillende factoren die wij niet kunnen inschatten. Een aantal factoren die de prijzen van het plaatsen van verlichting kunnen beïnvloeden zijn:

 • Wat is de montage hoogte?
 • Hoe groot is de lamp/ armatuur?
 • Kunnen we er makkelijk bij met de trap of steiger?
 • Is het stroompunt aanwezig op de plaats van montage?
 • Om hoeveel armaturen gaat het?
 • In welke woonplaats wilt u de lampen laten monteren?

Kosten voor montage van verlichting die we achteraf (indien gebruikt) berekenen zijn:

 • Kosten van extra aansluitmateriaal.
 • Inhuren van externe partij voor aanpassingen aan de elektrische installatie.
 • Bij verhindering, minimaal 24 uur van te voren de afspraak wijzigen. Mochten wij voor niets komen, zijn wij genoodzaakt € 50.00 excl. 21% BTW in rekening te brengen.
 • Niet genoemde overige kosten.
 • Op alle overeenkomsten zijn onze leverings-voorwaarden van toepassing (zie onderaan de site)

© Copyright - Afdeling Montage, Brummen. Design: Sebastiaan Boersma.nl
WhatsApp chat